totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Treu-li Partit al teu Blog


No va ser fa poc quan Google va oferir als internautes amb Blog o pàgines web que traguessin partit als seus sites i a les visites que els sovintegen, mitjançant la col·locació d'anuncis virtuals. Cadascun dels clics representa un guany pel propietari del blog. Aquest apartat de Google es diu Adwords i veient l'alta demanda però també desconeixement, Google organitza seminaris on line per a fer servir correctament aquesta eina.

AdWords de Google és una manera ràpida i senzilla d'anunciar-se a Google, independentment del presupost. Els anuncis d'AdWords es mostren juntament amb els resultats de recerca de Google, així com als sites de recerca i contingut a la xarxa creixent de Google, que inclou pàgines com AOL, EarthLink, HowStuffWorks i Blogger. Gràcies a les recerques a Google i a les visites diàries a pàgines de la seva xarxa, els anuncis d'AdWords arriben a un ampli públic.

Seminaris

Durant aquests dies, Google fa les següents preguntes als seus usuaris:

* ¿Desitges aprendre com treure el màxim partit de les teves campanyes d'AdWords?
* ¿Estàs buscant consells professionals sobre com administrar i millorar el teu compte d'AdWords?
* ¿Estàs disposat a incrementar el rendiment de la teva inversió i a augmentar els beneficis del teu site?
* ¿Vols conèixer més eines d'AdWords?

Seguint els comentaris dels internautes, a Google asseguren que han actualitzat els temes dels seminaris per fer-los més informatius i pràctics, afegint elements interactius per ajudar-te en el procés d'aprenentatge. Tant si ets un nou anunciant que està interessat en aprendre més sobre AdWords com si és un anunciant experimentat amb l'objectiu de dur el seu compte d'AdWords a un nivell superior, els seminaris poden ajudar-te a complir els teus objectius publicitaris.

Per a escollir quin curs vols seguir seguir consulta el calendari de seminaris web Aquí i trobaràs més informació sobre les dates i temes inclosos. Confirma la teva assistència quant abans millor mitjançant la teva adreça de correu electrònic i el teu número de compte d'AdWords. Els seminaris web es duran a terme en cooperació amb la plataforma Webex. Fet pel qual el procés de registre i qualsevol notificació es durà a terme a través de Webex. A Google recomanen que per a facilitar la navegació per l'esmentada plataforma, si us plau, facis servir el navegador Internet Explorer.


Notícia relacionada...Connecta la teva Organització a les Noves Tecnològies Beques 100% per a les ONG. Saber-ne més
I a més aquest Estiu a la Universitat de Girona
Iwith.org present a cursos sobre TIC i Resolució de Conflictes 
Saber-ne més...

Més, sobre...: ong , internet , ad sense , blog , publicitat
Traducció feta per Silvia Cidoncha
el 31/07/2008
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss