totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Iwith.org present al curs sobre nous Canals de Comunicació per a les Organiztaciones


Des de l'any 2001 Avalon organitza iniciatives per a les associacions. Ara presenta nous cursos destinats a aprendre dels nous canals de comunicació les oportunitats que representen per al Tercer Sector. En un d'ells iwith.org participa com a Formadora.

AVALON és una organització catalana sense ànim de lucre que vol ser un òrgan de suport per a afavorir el creixement de les petites i mitjanes entitats de Catalunya. Per a aquelles que estan en fase inicial de creació, posen a disposició el Servei d'Assessoria en Gestió Associativa. Addicionalment, i gràcies a la interacció amb el teixit associatiu, a Avalon creuen haver detectat manques sobretot en la formació dels equips humans que constitueixen aquestes associacions i per tant, estan enfocats a potenciar la formació Interna de les entitats per a millorar la seva gestió, creant espais de formació, reflexió, diàleg i participació en el sector.

Els cursos d’Avalon busquen donar respostes noves i originals a les necessitats formatives més demandades, mitjançant una metodologia pròpia que fomenta sobretot un aprenentatge més participatiu. Poden participar en ells les entitats d’Avalon, que treballin o hagin treballat a Avalon; les entitats de petita i mitjana dimensió dintre del teixit associatiu català que vulguin millorar la formació dels seus membres, i qualsevol treballador remunerat o voluntari que esperi crear en un futur, una associació, o que estigui motivat per temes personals o per les tasques que es desenvolupen en el seu àmbit laboral. Els cursos poden durar entre 9 i 12 hores, i en ells el formador lliura els coneixements teòrics que són acompanyats per un dossier de materials sobre el curs i exemples pràctics a manera de simplificar la comprensió.
Iwith.org participa al costat d’Avalon al curs de Comunicació i Internet en el Tercer Sector que es realitzarà el 24 i 25 de juliol, i durarà 12 hores.

Inscripcions i més informació:
Contacta amb Avalon al telèfon 93 412 16 64 o a l’email: info@avalon.cat
Persona de contacte: Ruth Bruguera
Preu del curs Iwith.org: 50 euros
Aforament: 20 persones


Traducció feta per Ruth Seijo
el 00/00/0000
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss