totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Felicitats Xarxanet, el portal d'informació internacional per al tercer sector català


Xarxanet.org busca facilitar la informació internacional de les ONG catalanes sobre activitats i bones pràctiques del món associatiu internacional, a través de les seves versions en castellà, anglès i francès. Iwith.org gestiona els subportals de Projecció Exterior de Xarxanet.org, un lloc creat per i per a la societat civil, el més visitat dels sectors de Xarxanet en juny. La quantitat de visites que reben aquests canals mostra l'interés, que existeix al món associatiu, de conèixer bones pràctiques i oportunitats de presència al món internacional.

Aquest 10 de juliol, XARXANET el portal de l'Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya va complir 5 anys. Al llarg d'aquest període, el portal ha rebut més de 646.558 visites d'usuaris i ha anat consolidant-se com al portal de referència de la societat civil a Catalunya.

La xarxa associativa i del voluntariat de Catalunya, fou promoguda pel Departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya l'any 2003. Actualment, el portal depén de la Conselleria de Governació i Administracions Públiques, i disposa de:

* 9 portals de diferents serveis d'assessorament per a entitats.
* 12 portals de diferents àreas temàtiques relacionades amb el món associatiu i del voluntariat.

A més, xarxanet.org compta amb:

* Un butlletí general de caràcter quinzenal anomenat A l’Abast.
* A més, pots triar entre un e-butlletí setmanal o un e-butlletí quinzenal.
* Una secció d'Articles d'Opinió.
* I, també, una Agenda de subvencions de recent incorporació.

Els continguts elaborats pel conjunt de portals i seccions que formen xarxanet.org, són elaborats per un conjunt d'Entitats Promotores del món de l'associacionisme i el voluntariat. A què esperes per formar part de la Xarxa Associativa i del Voluntariat de Catalunya, registra't i ¡¡crea REDES !!

Iwith.org a Societat Civil i Projecció Exterior
 


Iwith.org administra el portal de societat civil en anglès, francès i espanyol, així com el de projecció exterior, en català. Els tres primers busquen informar les ONG catalanes sobre la realitat de les entitats a la resta del món. Mentre que el portal en Català, busca mostrar a l'exterior les activitats, el 3r sector català. Per subscriure's al seu butlletí de notícias, has de registrar-te aquí i, després, triar subscriure l'àrea corresponent. Vols mostrar les teves activitats més enllà de Catalunya o veure com se'ns veu des de fora? ¡Avant!

Més, sobre...: ong , internet , iwith.org , xarxanet , catalunya
Traducció feta per Cristina Alemany Campos
el 16/07/2008
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss