totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Iwith.org firma acord de Col·laboració amb ICV


Són dues organitzacions que treballen amb les noves tecnologies, arreu del món i també a l'espai virtual. Ambdues creuen en el poder "desenvolupador" de les TIC i per tant han posat en comú les seves energies per a donar vida a interessants projectes i futures oportunitats.

ICVoluntaris (ICV) és una organització internacional no governamental (federació) activa en els dominis de la comunicació, en particular el cyber voluntariat, les llengües i el suport i organització de conferències. ICV treballa amb voluntaris per a posar en marxa programes socials i educatius per ajudar les poblacions i comunitats locals en el seu desenvolupament.
Pel què fa al voluntariat, ICVoluntaris col·labora amb organitzacions de tipus humanitari, social, medi ambient, i mèdiques per a realitzar projectes i conferències locals, nacionals i internacionals.
Amb base a Ginebra (Suissa), ICVoluntaris té alhora oficines i representacions en molts altres païssos com ara França, Espanya, Àfrica del Sud, Canadà i Mali. ICVoluntaris va començar les seves activitats en 1997.

Iwith.org és una fundació amb la misió de promoure les tecnologies de la informació i la comunicació com a ferramenta de solidaritat i millora de la societat. Els seus objectius principals són ajudar les organitzacions sense ànim de lucre per mitjà de les noves teconologies; fomentar la comunicació entre les organitzacions; apropar les Noves Tecnologies en la Societat Civil; promoure les Noves Tecnologies com a ferramenta útil i positiva i crear una xarxa d'experts en tecnologies de la informació. Els seus programes principals són: Ab-consulting, Ab-core, Ab-soo, Ab-join. Amb seu a Nyon, Suïssa, Iwith.org disposa també d'una oficina a Barcelona, Catalunya, Espanya.

Ambdues organitzacions, qui tenen en comú el seu globalisme, el treballar amb les TIC, el creure en el seu potencial desenvolupador, han firmat un acord per a col·laborar tant en el contacte amb terceres organitzacions com en el seu propi treball mutu. Una aliança de la qual sorgiran interessants fruits dels què t'anirem contant a poc a poc!.

Més, sobre...: ong , internet , tic , iwith.org , ICV
Traducció feta per Ester Micó
el 17/07/2008
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss