totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Alerta bloguers: el proper 15 d'octubre teniu un compromís!


El proper15 d'octubre de 2008 és el Dia d'Acció dels Blocs. Aquest any, el tema d'esplai per podcasters, videocasters i bloguers és la pobresa. Els organitzadors esperen que per un dia totes aquestes persones aparquin el seu treball habitual per plantejar, des de diferents perspectives, un debat al voltant d'aquesta temàtica.

El Dia d'Acció dels Blocs és un esdeveniment anual sense ànim de lucre que pretén que tots els bloguers, podcasters i videocasters d'arreu del món s'uneixin el mateix dia per publicar articles d'un mateix problema: aquest any, la pobresa. L'objectiu és augmentar el coneixement general dels internautes i generar una discussió global.

Una edició, milers de veus 

Els problemes globals com la pobresa són extremadament complexes. No hi ha una resposta simple i clara. És per això que els organitzadors de l'esdeveniment creuen que, reunint tants punts de vista i opinions, el dia de l'acció bloguera esdevindrà una lent extraordinària per analitzar les diferents postures.

El Dia de l'Acció dels Blocs pretén provocar una discussió. Els bloguers trencaran per un dia amb els seus horaris i rutines: tot cambiant el focus d'atenció dels debats cap a la pobresa, la comunitat bloguera pot aconseguir, segons els organitzadors, cambiar els temes de converses habituals per centrar l'atenció de les audiències del món sencer en aquesta problemàtica.

Des dels diaris en línea més modests fins a les grans revistes electròniques, passant pels ministres de la UE, els professionals i els afeccionats, s'espera que el dia de l'acció bloguera tingui una participació massiva. Qualsevol persona en pot formar part; no hi ha límit en el número o tipus de posts ni censures d'opinió o tendències publicades.Com participar?


Hi ha tres maneres molt simples de participar. A Iwith.org hem decidit participar-hi com a bloguers al nostre web  Bocatics i la seva secció de societat. Si voleu enviar-nos articles: endavant! 
 
Publica!       Dona                                         Promou!                    
Publica un podcast, videocast o article sobre la pobresa  Micro prèstams o simplement les ganàncies d'un dia Informació sobre el Dia d'Acció dels Blocs

Més, sobre...: blogs , dia , acció , iwith.org , ong , internet
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss