totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

La Companya de Teatre Tricicle actua a benefici de Fundació Codespa, beneficiari d' Iwith.org


El proper 15 d'octubre, a les 21 hores, al Teatre Poliorama de Barcelona, s'estrena Garrick, l'ultim treball de Tricicle, companya catalana de teatre. Una part de les entrades anira a benefici de la Fundació Codespa Catalunya, ong que treballa en projectes de desenvolupament i que és beneficiària d'Iwith.org

Garrick està protagonitzat per tres científics en bata blanca amb un únic objectiu: fer riure, tal qual; sense embuts i sense excuses. Un objectiu ambiciós que combinat amb la moda de la riureterapia els ha acabat convertint en Doctors del'humor, uns especialistes que oferiran una demostració sobre la fisiologia de l'humor, els tipus de riure i les tècniques bàsiques per a provocar-la.

Avui, en ple segle XXI, quan coneixem científicament que els nens riuen unes tres-centes vegades al dia i els adults tan sols unes quinze, el Tricicle  ofereix aquest espectacle que busca aconseguir que el públic oblidi els seus problemes, trenqui les seves màscares i mori de riure amb aquests quatre-cents músculs que diuen que han d'engegar-se per fer-ho!.

El Tricicle ha donat a la Fundació Codespa Catalunya entrades per la preestrena especial del proper dia 15 d'octubre, a les 21 h, al Teatre Poliorama. Col·labora amb FUNDACIÓ CODESPA CATALUNYA rient a riallades!. Aconsegueix la teva entrada a 30 € a través del seu telèfon 93 200 04 00. T’esperen!
Més, sobre...: ong , internet , iwith.org , tricicle , codespa
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss