totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

II Congrés de Conflictologia de Barcelona: Iwith.org present


Del 27 al 29 d'octubre, la Universitat Oberta de Catalunya organitza la segons trobada entre experts per analitzar, estudiar, compartir, opinar i sobretot fer propostes sobre els diferents àmbits on es donen conflictes. Iwith.org ha estat convidada a participar-hi.

Aquest espai de trobada de tres dies pretén ser un lloc de treball i reflexió sobre la Conflictologia o resolució de conflictes a partir de persones que es reuneixen per àmbits d'interès comú. Els primers dos dies estaran destinats a les sessions de treball i el 29 se'n presentaran les conclusions i a més a més tindrà lloc la conferència de Jovan Divjak, ex-general de l'exèrcit bosni entre les 10 i les 13 h a la sala Josep Laporte de la UOC.

S'ha proposat crear un grup específic per als conflictes públics. La seva coordinació recau en Xavier Pastor, director del postgrau en Resolució de Conflictes Públics de la Universitat de Girona.

El congrés vol:

- reunir presencialment i virtualment diferents experts, professionals, analistes i tècnics en conflictes públics per tal que sorgeixi un grup estable i continuat, per exemple per establir un espai de recerca i estudi dels conflictes públics com ara un observatori. Es proposa usar Internet per obrir aquesta feina a tothom abans de la trobada, i així recollir més aportacions

- establir i redactar una proposta d'aproximació en la detecció i anàlisi de la conflictivitat pública, subratllant els avantatges i inconvenients dels agents que hi intervenen i plantejant millores de gestió i resolució dels conflictes públics

- analitzar el paper de les TIC en la resolució de conflictes públics

- definir els destinataris potencials de cadascun d'aquests objectius i propostes i plantejar una acció col·lectiva a curt termini dels participants del grup per al foment i impuls de la resolució alternativa de conflictes

Per a inscriure's al congrés, cal dirigir-se al web de Campus for Peace de la UOC.

Traducció feta per Laia Benito Pericas
el 00/00/0000
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss