totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Les Tic i el tercer sector: Interessant conferència a Viena


La fundació Esplai, l' associació ARCI i la consultoria D-O-T, aquesta última beneficiària d'Iwith.org, amb el recolzament de DG JRC-IPTS, estan organitzant el Workshop “e-Inclusion: el paper de les grans organitzacions del Tercer Sector", el 30 de novembre, com a part d'una important trobada en relació a les TIC i la Unió Europea.

Formant part de la Conferència Ministerial Europea sobre l'e-Inclusion que serà celebrada a Viena, la fundació Esplai, l'associació ARCI i la consultoria D-O-T, aquesta última beneficiària d'Iwith.org, amb el recolzament de DG JRC-IPTS, estan organitzant el Workshop “e-Inclusion: el paper de les grans organitzacions del Tercer Sector", el 30 de novembre, entre les 11:30 i les 12:45 hores. 

El taller (workshop) va ser dissenyat com a un espai on debatre com augmentar la visibilitat i millorar el paper del Tercer Sector al procés en curs sobre l'e-Inclusion, i si el Tercer Sector hauria d'esdevenir un soci formalment reconegut per l'EU en aquest assumpte.

Aquesta és una oportunitat única pels actors del Tercer Sector de jugar un paper actiu en aquest procés, així que us incitem a participar al taller i també a difondre aquesta invitació a d'altres participants rellevants llur col·laboració seria molt valuosa. La informació sobre el Workshop es pot trobar al programa oficial de la Conferència.

Registrar-se al Workshop:

- Si ja estàs registrat a la conferència de l'e-Inclusion, només has de respondre aquest e-mail confirmant la teva participació al workshop
- Si encara no estàs registrat, sisplau informa'ns de manera que puguem demanar a la Comissió que t'enviiï una invitació
(El registre a la Conferència no està obert al públic en general i és obligatori per a poder participar del nostre Workshop)

Més, sobre...: ong , ict , tic , ngo , tercer sector , internet , UE
Traducció feta per Silvia Cidoncha
el 19/11/2008
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss