totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Iwith.org present en l'III Congrés Mundial contra l'Explotació Sexual de Nens i Adolescents


A finals de mes a Rio de Janeiro, Brasil, es portarà a terme aquest important esdeveniment. Iwith.org participa per a mostrar com la difusió a través de les TIC pot ajudar a enfortir causes en contra d'aquest tipus d'explotació.

L' III Congrés Mundial contra l'explotació sexual infantil i adolescent es portarà a terme del 25 al 28 de novembre, a Rio de Janeiro – Brasil i haurà de reunir a més de tres mil persones dels cinc continents, dels quals 300 són adolescents.

El tema d'obertura del Congrés serà com garantir els Drets de Nenes, Nens i de l'Adolescent i la seva Protecció contra l'Explotació Sexual amb una Visió Sistèmica. Durant els tres dies de la trobada, es portessin a terme tallers, espais de diàleg i cinc panells:

*Formes d'explotació Sexual Comercial i els seus nous escenaris

* Marc Legal i Responsabilització

*Polítiques Intersectoriais Integrades

*Iniciatives de Responsabilitat Social

*Estratègies de Cooperació Internacional.

A fins de mes a Rio de Janeiro, Brasil, es portarà a terme aquest important esdeveniment. Iwith.org participa per a mostrar com la difusió a través de les TIC pot ajudar a enfortir causes en contra d'aquest tipus d'explotació.

A més de ser *articulador i productor de coneixement, l'esdeveniment generarà recomanacions importants per a buscar la forma amb la qual els països enfrontaran l'explotació sexual de Nenes, Nens i Adolescents.

A més, l'elecció de Brasil per a ser seu de l'esdeveniment demostra el reconeixement internacional dels avanços de les estratègies adoptades en el país i que constituïxen, avui, referencia no solament en l'àmbit de MERCOSUR, sinó en tota la cooperació Iberoamericana.

El 1º Congrés es va realitzar a Estocolm, Suècia, en 1996 i el segon va tenir lloc el 2001, en Yokohama, Japó, on Brasil va presentar els resultats dels acords establerts en el 1º Congrés Mundial i de les accions desenvolupades de forma articulada entre la societat civil i el poder públic.

El Congrés està organitzat pel govern brasiler (coordinat per la Secretaria Especial de Drets Humans en aliança amb els Ministeris de Turisme, de Desenvolupament Social i del Combat a la Fam i de Relacions Exteriors), amb l'Articulació Internacional contra Prostitució, Pornografia i Tràfic de Nenes, Nens i Adolescents (ECPAT),, Fons de Nacions Unides per a la Infància (UNICEF)i amb la Xarxa Internacional d'Organitzacions no Governamentals.

Iwith.org

També estarà present en aquest esdeveniment per a mostrar com les Noves Tecnologies, TIC són una bona eina per a aportar en la lluita contra l'explotació sexual d'adolescents i nens, així com una bona via de comunicació i difusió de campanyes de prevenció i atac d'aquest flagel.

Aquí pots fer un cop d'ull a la presentació de la nostra organització.

 


Més, sobre...: ong , internet , explotació , sexual , nens , nenes , brasil
Traducció feta per Ester Micó
el 00/00/0000
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss