totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Iwith.org signa important conveni de Col•laboració amb el Servei Holandès d'Ajuda al Desenvolupament


El Servei Holandès d'Ajuda al Desenvolupament (SNV) compta amb més de 1.500 professionals distribuïts al voltant del món que posen el seu idealisme i experiència al servei d'organitzacions locals que tenen el potencial de generar grans contribucions al desenvolupament dels seus països. Gràcies a aquest conveni, Iwith.org posa la seva plataforma Ab•core al servei concret de SNV Equador.

El conveni entre SNV Equador i iwith.org inclou els serveis bàsics d'internet a través dels servidors de iwith.org i a més, un pack de comunicació, és a dir una sèrie de serveis per a la comunicació de l'organització a través de la seva pàgina web. Aquests poden subdividir-se en:

-Un pack comunitat, o de serveis que permeten als usuaris i internautes comunicar-se amb la web;

-Una oficina virtual, per a la comunicació i gestió interna de l'ONG mitjançant la intranet;

- i finalment els serveis de la Plataforma Ab•core en Formació, mitjançant un campus virtual per a la formació a través de l'e-learning.
En Equador, un país la major riquesa del qual és el petroli i en segon lloc les remeses, fonts d'ingressos molt vulnerables, el SNV (amb 15 anys de presència en el país) ha identificat importants oportunitats, que li permetran arribar a les metes i impactes plantejats en increment d'Ingressos i generació d'Ocupacions, especialment en les cadenes productives del cacau, cafè, lactis i blat de moro. Especial esment mereix a més el turisme sostenible.

Més, sobre...: ong , internet , iwith.org , SNV , convenis
Traducció feta per Ester Micó
el 00/00/0000
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss