totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Change.org busca les 10 millors idees per a canviar Amèrica: tú pots votar


Recordem que Change.org és un altre dels milers de llocs socials de la nova web 2.0, que persegueix usar la xarxa de xarxes com a mitjà per aconseguir un canvi positiu al món sencer. Aquest lloc, orientat als problemes socials i a l’acció col•lectiva, ens permet posar-nos en contacte amb gent que cerca el benestar social més enllà de las barreres racials, idiomàtiques o ideològiques.


Aquest matí Change.org ha obert les votacions per l’última ronda del concurs "Idees pel canvi a Amèrica".

La competició fou llençada amb MySpace i més de 50 partners al tercer sector, en resposta a la crida que Barack Obama va fer als ciutadans estadounidencs per implicar-se en el seu Govern. La primer volta de votacions finalitzà aquest 31 de desembre, i les idees més votades, d’un total de 7.783, s’han classificat per la ronda final.

Aquesta segona part, acaba el 15 de gener i, als propers dies, Change.org organitzarà un esdeveniment a la Fundació Club Nacional de la Premsa, per anunciar les 10 millors idees i presentar-li-les a l’administració Obama. Després, llençaran una campanya nacional per assegurar-se que les idees apleguin a consideració del nou Govern i del 111é Congrés.

Per seleccionar el teu "Top 10 Idees per Amèrica" ves a www.change.org/ideas i forma part d’aquest moviment ciutadà que lidera la recerca del canvi als Estats Units.

 


Més, sobre...: ong , internet , change. org , tercer sector , campanya , canvi , etats , units
Traducció feta per Cristina Alemany
el 00/00/0000
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss