totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Quin mon volem!? debat a la lliberia Altaïr


El programa "Tots x Tots" de COM Ràdio, l'associacióAmics de la UNESCO de Barcelona i el Fòrum Altaïr ens hem unit per oferir un espai de reflexió sobre la cooperació internacional. Hi participen cooperants, polítics, periodistes, economistes, viatgers, representants consulars, de l’associacionisme i de la immigració, analistes de la solidaritat internacional…
L'enregistrament dels actes s’emet en el programa “Tots x Tots”.

En els darrers anys, el fenòmen ONGD s’ha anat obrint camí. Fa vint-i-cinc anys, només existia la Creu Roja, Amnistia Internacional i poca cosa més. Ara hi ha milers d’associacions que treballen en el món de la solidaritat internacional i la cooperació al desenvolupament. N’hi ha de grans, mitjanes i petites. N’hi ha que estan centrades en un àmbit concret de treball i n’hi ha que poden fer un pou, una escola o un hospital. N’hi ha que aposten per la sensibilització i n’hi ha que prefereixen passar desapercebudes.

Què és més eficaç?
Petites ONGDs i que cadascuna faci la seva feina o grans ONGDs multidisciplinars, que puguin ser tingudes en compte a les reunions multilaterals, a les cimeres dels grans països o les Nacions Unides. Quins avantatges i quins inconvenients tenen unes i altres? D’això en volen parlar els organitzadors. Us proposen de fer-ho després de conèixer què són i com treballen una ONG gran, una de petita i la Federació Catalana d’Organitzacions no Governamentals pel Desenvolupament. Volen escoltar la veu del màxim d’ONGDs possible!

Amb

- Francesc Mateu, director de “IntermónOxfam” a Barcelona
- Iago Vázquez, president de “Stop Malària”
- Un portaveu de la Federació Catalana d’ONGD

I representants d’ONGDs (Barcelona Acció Solidària, Amics del Nepal, Ajuda en Acció, Entrepobles, Etane, Africat Associació Africana i Catalana de Cooperació, Proyecto Visión, Art & Life, Asociación Sud, Africa Viva, Lupita Mundi , Sid Moskítia, Associació Humanitària de Solidaritat,...)

Llibreria Altair (Gran Via de les Corts Catalanes, 616)
Dimarts 3 de febrer, de 19:30 a 20:45 hores
Cinquena sessió del cicle “Quin món volem?”, organitzat pel Fòrum Altair, Associació Amics de la Unesco i el programa “TotsperTots”, de Com Ràdio.

Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss