totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Llibres que s’escolten: Bubok i l’Associació de Cecs i Disminuïts Visuals t’expliquen una iniciativa interessant


El nostre beneficiari, ACCDV, i Bubok, el portal d’edició de llibres on line, gràcies al qual publiquem el nostre guanyador del Certamen Literari, s’han unit en un interessant projecte que corre paral•lel al concurs del Dia Internacional del Llibre. Aprofita també aquesta iniciativa.

La Associació Catalana de Cecs i Disminuïts Visuals és una entitat sense ànim de lucre que dóna servei a persones cegues o amb baixa visió. Un d’aquests serveis pel qual no es cobra res és facilitar llibres parlats per tal que aquestes persones puguin continuar disfrutant de l’hàbit de la lectura.

A Espanya existeix l’ONCE, una entitat que integra els cecs d’Espanya però no afilia a persones immigrants ni a persones que vegin més d’un 10%. Això vol dir que una persona que veu un 12%, que és molt poc, i no pot llegir, no pot accedir als preus especials dels aparells que ven l’ONCE, com per exemple DAISY. Es tracta d’un aparell per escoltar llibres en aquest format que val 300€, un preu que no tothom pot pagar (de fet, el 70% dels associats no s’ho pot permetre).

Per aquest motiu, l’Associació Catalana de Cecs i Disminuïts Visuals ha sol•licitat la col•laboració de tots els autors que han publicat els seus llibres a Bubok, normalment per ser venuts, per gravar els seus llibres en àudio (MP3) i fer-los arribar als seus socis. L’ACCDV es va comprometre a enviar els arxius d’àudio per a què els autors dels textos puguin observar el resultat del seu bellíssim treball.

D’aquesta forma: Si participes del Certamen Iwith.org, podràs també autoritzar a Iwith.org i per tant a Bubok, per a què el teu llibre sigui també gravat en àudio. Doble motiu per participar de la iniciativa.

Endavant! participa!


Més, sobre...: ong , internet , concurso , literario , on line , relatos , cortos
Traducció feta per Judith Belmonte
el 00/00/0000
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss