totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Protagonitza’t, primer concurs d’spots de TV contra el consum de drogues


La inicativa, convocada per la Confederació Don Bosco amb el suport del Plan Nacional sobre drogues i l’Institut de la Joventut, espera que més de 3500 joves puguin filmar el seu propi spot per prevenir aquest flagell.

Las Confederación Don Bosco, dintre de la seva proposta d’educació per la salut, convoca el I Concurs de creació d’Spots publicitaris per la sensibilització i prevenció del consum de drogues en joves de 14 a 18 anys.

Amb el lema “Protagonitza’t” la Confederació Don Bosco pretén donar a conèixer el treball de joves talents que, a través d’un mitjà tan creatiu com el publicitari, vulguin col•laborar i participar en tasques de sensibilització i prevenció en matèria de drogodependències, especialment de la cocaïna, l’alcohol i el cànnabis.

Jesús Corujo Soler, President de la Confederació Don Bosco afegeix: “Amb aquesta iniciativa volem proporcionar a la població juvenil informació sobre els riscs associats a l’ús de drogues en espais recreatius. Volem generar un espai de participació entre els propis joves amb un llenguatge tan directe com el publicitari.”

El premi consistirá en una càmera de vídeo pel grup guanyador i 5 Ipod pels membres del grup. A més, el lema que representi a l’Spot seleccionat serà utilitzat en la propera campanya de prevenció de la Confederació Don Bosco. L’spot guanyador serà editat en un DVD conjuntament amb aquells que, per les seves característiques haguin sigut també seleccionats pel jurat. A l’spot publicitari guanyador l’acompanyarà material didàctic per treballar la prevenció del consum de drogues.

Els participants, poden consultar les bases del concurs i enviar les seves propostes fins el 5 de maig de 2009. La Confederació de Centres Juvenils Don Bosco compta pel desenvolupament d’aquesta iniciativa, amb el suport del Ministeri de Sanitat i Consum a través del Plan Nacional sobre drogues i amb l’Institut de la Joventut.

Més informació:
Lourdes Mirón | Tlf: 96 365 69 88
protagonizate@confedonbosco.org
comunicacion@confedonbosco.org
www.confedonbosco.org

Confederació Don Bosco

La Confederació Don Bosco és una associació que naix el 1991 i treballa conjuntament amb 10 federacions i 137 centres juvenils per la defensa i promoció de la infantesa i la joventut, especialment aquella que està en risc d’exclusió, a través del protagonisme juvenil i amb l’Estil Educatiu de Don Bosco. La seva tasca es desenvolupa a través de diversos programes com: educació en valors, qualitat de vida infantil, educació per la salut, campanya “Assabenta’t si vas a sortir”, formació i treball, formació i sensibilització del voluntariat, així com Iniciatives Juvenils a nivell europeu.


Traducció feta per Cristina Alemany
el 00/00/0000
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss