totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Iwith.org participa en el curs sobre administració d'ONG a l'ESADE de Madrid


La participació forma part del curs de Direcció i Gestió d'Organitzacions no Governamentals, que ofereix l'Escola de Negocis Catalana a Madrid.

A l'octubre es realitzarà una nova edició a l'ESADE del curs Direcció i Gestió d'Organizacions no Governamentals. El curs té una vocació generalista, i se centra en l'aprofundiment dels temes propis de la funció gerencial a partir del reconeixement de les especificitats de la gestió en el context de les organitzacions no governamentals.

El director d'iwith.org, Jordi Duran, dins del Mòdul V: Sistemes i Tecnologies de la Informació i de la Comunicació, oferirà la conferència Internet: de la comunicació a les xarxes socials.


El curs d'ESADE, per Ignasi Carreras Fisas, es dirigeix específicament a persones que actualment  tenen alguna responsabilitat en la direcció d'una ONG o a tot aquells amb una àmplia experiència professional en el món de les ONG i que, encara que cada vegada tenen més recursos per gestionar, tenen la necessitat d'aprendre a realitzar aquesta gestió eficaçment i eficient.
 

Més, sobre...: ong , internet , eines , gestió , tic , esade , iwith.org
Traducció feta per Maica Benavides
el 19/03/2009
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss