totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Xerrada: Convertint les escombreries en font d'ingressos


Vols veure com dignificant el treball de la gent que viu de les escombraries es dignifiquen les seves vides? Fundació Codespa t'espera el dilluns 30 de març, a la llibreria Excellence (Rambla de Catalunya, 25. Barcelona) a les 20.15 h perquè coneguis el projecte de Ciudad Saludable de la mà de la seva fundadora, Albina Ruiz, en la conferència Des de les escombraries, canviant ments i cors.

Ciudad Saludable, que també és beneficiaria d'iwith.org, és un sistema de gestió comunitària l'objectiu principal de la qual és contribuir a millorar la qualitat de vida de la població a través del tractament eficient de les escombraries, permetent tenir ciutats més netes i generar ocupació.

Actualment aquest projecte, al qual dóna suport FUNDACIÓ CODESPA CATALUNYA, ha aconseguit que 20.000 famílies visquin gràcies al reciclatge i s'han creat 13 microempreses de sanejament ambiental, que han generat 150 llocs de treball, millorant la vida de 3 milions de persones.

Més, sobre...: ong , internet , scombreries , reciclatge
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss