totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Ja pots votar per la millor obra d’aquest dia del llibre 2009


Com saps bé, a iwith.org recolzem el suport que internet dóna a la cultura i la possibilitat que atorga a escritors novells de difondre la seva feina. Des del mes de febrer, hem estat rebent relats breus com a part del Certamen Iwith.org dia del llibre: a partir d’avui ets tu, amb les teves descàrregues, qui decidirà el nom del guanyador del certamen. Aprofita aquesta oportunitat d’obrir els teus universos on line.

Són més de 40 els relats que al llarg d’aproximadament un mes van arribar a la nostra casella de llibres: propostes variades que van des de poemes o relats d’amor, misteri, drama, fins a assajos o debat.

Iwith.org és una organització internacional i això es reflecteix en la procedència dels textos, que no només provenen d’Espanya, sinó també de Colòmbia, Xile, Nicaragua, Bolívia, Mèxic, República Dominicana, Perú, Costa Rica, Alemanya i els Estats Units.

Ara el destí del nostre certamen és a les teves mas. Avui comença la publicació de llibres, a la web d’iwith.org, i per tant, comencen les votacions. Tens fins al dimecres 22 d’abril. El 23 d’abril es lliuren els premis, es publica la notícia amb els resultats i s’envia un comunicat de premsa amb el nom del guanyador.

Et convidem a llegir!!!

Llibres Certamen 2009

Més, sobre...: iwith.org , concurs , literari , votar , descarrega , relats
Traducció feta per Judith Belmonte
el 00/00/0000
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss