totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Ara, celebra la Diada de Sant Jordi de manera solidària


Recorda que a Iwith.org vam donar suport a la campanya i al llibre Yasuní Oro Verde, que ens mostra en fotografies la riquesa de flora i fauna d'aquesta zona de l'Equador amenaçada pels jaciments  petrolífers.

Yasuní Oro Verde és un llibre que mostra la riquesa humana, així com la biodiversitat, de la regió amazónica de Orellana, a Equador. Ha estat editat pel municipi local al costat del Moviment Idun, stakeholder de Iwith.org, amb la finalitat d'ajuntar recursos per a alertar sobre les negatives conseqüències que l'explotació petrolífera està deixant en la Selva Equatoriana.

Amb aquests fons es va finançar, per exemple, una gira de sensibilització per Europa, en la qual vam poder conèixer la veritable problemàtica de la gent del Yasuní i vam manifestar al President Equatorià, Rafael Corretja, el nostre suport al projecte que l'any passat va proposar a la comunitat internacional. En una innovadora proposta, va demanar suport econòmic per a finançar activitats productives alternatives, i així, ajudar a Equador a sortir de la dependència petroliera. Com ultimàtum perquè els Governs manifestin el seu suport, es va fixar el mes de desembre de l'any passat.

El Yasuni és una de les zones més bio-diverses del planeta i llar dels últims grups indígenes que no tenen contacte amb el món exterior. Yasuní està en perill degut al fet que les companyies petrolieres estan desesperades per explotar-lo. El més impactant, és que la destrucció d'aquesta reserva de la UNESCO es produirà per a suplir només 5 dies del consum mundial de cru. Aquest dia del Llibre dóna suport a Yasuní adquirint el  seu llibre.


Llibres per a regalar


Si ets membre d'una organització sense ànim de lucre i us interessa rebre gairebé 1000 llibres de manera gratuïta, contacta'ns en info@iwith.org. Et posarem en contacte amb la persona que està disposada a fer una admirable iniciativa.


Més llibres a internet

Un llibre ha sortit del forn i aquest cop, es tracta d'un llibre 100% on line, disponible en PDF i a més mitjantçant un site per a lectors del Brasil, on es debat i es conversa sobre assumptes d'interès comú. El llibre és una creació col·lectiva i s'anomena “Per a entendre Internet- nocions, pràctiques y desafiaments de comunicació en xarxa". Participen 38 autors, tots brasilers, protagonistes en els seus diferents camps.

Més informació


Llibres que s’escolten: Bubok i l’Associació de Cecs i Disminuïts Visuals t’expliquen una iniciativa interessant

El nostre beneficiari, ACCDV, i Bubok, el portal d’edició de llibres on line, gràcies al qual publiquem el nostre guanyador del Certamen Literari, s’han unit en un interessant projecte que corre paral•lel al concurs del Dia Internacional del Llibre. Aprofita també aquesta iniciativa.

Saber - ne mésMés, sobre...: ong , internet , llibres , ecologia , yasuní
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss