totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

I què passa amb els participants del concurs literari?


Estem satisfets, perquè veiem que any rere any podem donar als nostres autors la possibilitat de publicar on-line o a través d'alguna editorial.

Al certamen de 2008 vam rebre un llibre de Lourdes Valentina anomenat "Empezar de nuevo". Fa uns dies l'Editorial Mandala Ediciones, el va publicar i actualment es troba a la venda. Li preguntem a l'autora què va significar per a ella el nostre concurs literari. Hace algunos días la  lo ha publicado y actualmente se encuentra a la venta. Le preguntamos a Lourdes Valentina, sobre el impulso que para ella significó nuestro Certamen:

- Com va néixer la idea de participar-hi?

El vaig veure passejant per la xarxa i em vaig voler apuntar, perquè encara no tenia idea de publicar el llibre

- I com va anar?

Em va agradar l'experiència, tant és així que quan he vist que demanàveu relats curts per a Sant Jordi 2009 vaig enviar-vos el mey (1000 kilómetros)

-Com vas arribar a editar el teu llibre?
Fa 5 anys vaig escriure un llibre d'autoajuda per a malalts de Còlon Irritable o Síndrome de l'Intestí Irritable, jo pateixo aquesta malaltia i volia explicar les meves experiències amb ella i com he pogut millorar. Després de sis mesos a la venda (la primera tirada pagada per mi), l'editor em va oferir publicar la segona ella mateix i encarregar-se del tema de la distribució. Vaig acceptar i ara estem per la tercera edició. Aquest mateix editor, quan li vaig enviar "Empezar de nuevo" em va dir que l'editava sense pensar-s'ho i així va ser

-Què et va aportar el teu pas pel nostre concurs?
Realment vaig veure que hi ha molta gent que escriu molt bé perquè en deixar el meu llibre al web vaig mirar el dels altres i també per comparar la meva trajectòria d'escriptora novell

-Què valores d'un certamen on-line?

Saber que tothom que vulgui pot llegir el llibre, escric per ajudar, no em mou cap altra raó

-Quina opinió et mereix Iwith.org com a vehicle de publicació?

En la meva opinió per als que comencem, som desconeguts i no tenim mitjans és un excel·lent vehicle de comunicació, paga la pena estar amb vosaltres

IN MEMORIAM DE ERICKA

Per altra banda, el nostre guanyador de 2008, Ronald Castillo, va publicar amb Bubok "In memoriam de Ericka", amb el qual va participar en el concurs de relats  I certamen de relats HELLinFILM, patrocinat per l'ajuntament d'Hellín, on va ser classificat com a publicable.

Bubok va ser el patrocinador d'aquest concurs de relats de terror, fantasia i ciència ficció, dedicat a autors de menys de 30 anys. El concurs va rebre més de 130 relats i més de la meitat corresponien a autors llatinoamericans. Bubok va recollir-ne els 30 millors escollits per un jurat en una antologia, entre els quals es troba el de Ronald Castillo, sota el pseudònim de Gael Jesús. El relat guanyador va ser "Terronauta" d'Ibai Canales.


 
01010110010010010100010001000001

Finalment, un altre dels nostres concursants de 2008, Iván López, que va presentar "1010110010010010100010001000001", va optar per les eines de publicació on-line i després d'algunes modificacions va publicar el seu text a través de l'empresa CreateSpace, associada a Amazon, la qual et dóna la possibilitat de publicar sense generar stock, és a dir, només s'imprimeixen els llibres quan es demanen. D'aquesta manera el cost per a l'autor/editor és pràcticament nul.

01010110010010010100010001000001* és un assaig filosòfic que ens transporta cap a un electritzant viatge metafísic on tenen cabuda temes com el de l'Univers Recursiu, el temps o la crítica socialMés, sobre...: libros , internet , concurs , iwith.org , ong
Traducció feta per Laia Benito Pericas
el 00/00/0000
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss