totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Lebiscuno, Guanyador del nostre Certamen del Dia del Llibre


El llibre de la colombiana Katheryn Johana García Pacheco de Bolívar, a Cartagena, ha estat el més descarregat en aquesta versió del Certamen. Agraïm als participants i  felicitem als lectors que van creure en l'empremta de la nostra iniciativa que internet és també vehicle de cultura.

Conten que fa molt temps, Selene la deessa de la nit, plorava i les seves llàgrimes eren tan belles i transparents que d'elles van sorgir dues belles criatures una era de pelaje blanc i net com la neu, l'altra de color cafè amb totes els seus matisos així com la terra. Ambdues d'ulls blaus del color de la seva mare expressaven el misteri de la seva creació, les seves quatre potes fermes i primes, definides amb elegància marcaven els seus passos, eren tan magnífiques que Selene es va complaure al veure-les. Una es deia Luviere, el Llop hereu de de els oceans congelats i l'altra Laycon, el Llop hereu de les altes muntanyes.

Així comença Lebiscuno, el relat guanyador del nostre Certamen 2009 del Dia Internacional del Llibre. El llibre nara la història de Elly, una estudianta sense no-res especial més que la seva vida monòtona, que es veu embolicada en la llegenda dels fills de la lluna, pel que sembla la maledicció dels hereus de les altes muntanyes, que solament serà eliminada quan Leroy vegi a través dels ulls d'ella la salvació.

El relat, va estar el més descarregat d'aquesta edició del certamen dia del llibre Iwith.org, que d'aquesta manera tria al seu guanyador. En total 43 relats van ser seleccionats per a participar i més de 2700 persones es van descarregar algun dels relats del nostre Certamen.

A més el jurat ha decidit donar un reconeixement especial al relat Yuna de Inma Llavería Todó, Tarragona, Espanya, que ha inspirat aquest article publicat a iwith.org.

Agraïm als participants que de manera entusiasta van enviar les seves obres, i als lectors que van creure en la iniciativa. Els llibres segueixen disponibles en aquest link per a la seva descàrrega. El guanyador està disponible en aquesta  adreça.

Més, sobre...: ong , internet , concurs , llibres , iwith.org , guanyador
Traducció feta per Erika Olavarria wittwer
el 23/04/2009
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss