totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Convocatòria de guardons a la internacionalització de les organitzacions catalanes


L'objetiu d'aquest premi és reconèixer aquelles tasques de projecció internacional de les organitzacions catalanes, així com de les comunitats catalanes a l’exterior i de personalitats que han destacat de manera especial a donar a conèixer les pròpies entitats i la seva realitat, així com el país en el seu conjunt, fora de les nostres fronteres.

L’article 200 de l’Estatut de Catalunya estableix que: “La Generalitat ha de promoure la projecció internacional de les organitzacions socials, culturals i esportives de Catalunya i, si escau, llur ailiació a les entitats ains d’àmbit internacional, en el marc del compliment dels seus objectius”. Amb aquest motiu la Generalitat de Catalanuya estableix què la projecció internacional de les organitzacions catalanes constitueix un element cabdal per a la coniguració de la imatge internacional de Catalunya i de la seva societat. La tasca de les organitzacions catalanes a l’esfera internacional és una de les vies per donar a conèixer el país al món, per explicar-lo i per exposar les seves característiques i les de la seva societat civil.

Segons la administració catalana la presència de les organitzacions catalanes a l’esfera internacional les dota d’una sèrie de mecanismes de projecció sectorial que n’estimulen la qualitat i les acosten a l’excel·lència en el seu treball. La presència de les organitzacions catalanes a l’exterior és mostra d’una voluntat estratègica decidida de les organitzacions, de la coniança en la capacitat de la societat catalana per fer una aportació especíica a les tasques internacionals, així com una d’implicació i un esforç ferm de les persones que les conformen.

Els premis s'atorguen en 3 categories:

a) Guardó a la trajectòria internacional d’una entitat
b) Guardó a una ita internacional aconseguida
c) Guardó a la tasca internacional d’una persona individual
3inter.cat portal que difon la tasca al exterior de les ONL catalanes
Més informació:
Bases
Convocatòria

                                                                                                                                                                                                                    


Més, sobre...: ong , premis , catalunya , projecció exterior
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss