totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Noves webs catalanes el dia d'Internet


La red Punt Tic de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de l'Informació de la Generalitat, va llençar dues noves pàgines webs per a “combatir les dificultats econòmiques del moment i “compartir idees alternatives i recursos anticrisis”, com per exemple, estalviar diners i desplaçaments fent tràmits en línia i buscar feina. 
Es tracta de temps.punttic.cat i blog.punttic.cat/delicious: des de la primera es podrà consultar la feina que realitza la fundació, fins ara només disponible en www.domini.cat, mentres que la segona reuneix activitats interactives per utilitzar les noves tecnologies. Segons dades del baròmetre Fundacc, el 35.7 per cent dels catalans es conecta a Internet cada dia i passa 43 minuts davant la pantalla. Per els joves, la red és el segon mitjà de comunicació més utilitzat, després de la televisió, amb un 63 per cent dels usuaris sobre el total dels enquestats. El secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat, Jordi Bosch, va explicar en un comunicat que el Govern treballa per que “col.lectius com els discapacitats, les persones en risc d’exclusió social o els ciutadans que viuen allunyats dels centres econòmics del país” puguin tenir accès a Internet sense problemes.

 

Més, sobre...: tic , generalitat , recursos , anticrisis , on line
Traducció feta per vanessa moncayo
el 26/05/2009
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss