totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Es presenta a Barcelona la Guia de Gestió del Voluntariat


 El proper dimarts, 16 de juny, a les 17.30 hores, es celebra la presentació de la Guia de Gestió del Voluntariat Ambiental, que tindrà lloc abans del Fòrum del Tercer Sector Ambiental. Amb la “Guia de Gestió del Voluntariat”, la XVAC pretén dotar a les entitats del tercer sector mediambiental d'una eina de reflexió i de pràctica, per tal de potenciar la gestió dels voluntaris dins les organitzacions.

El proper dimarts, 16 de juny, a les 17.30 hores, es celebra la presentació de la Guia de Gestió del Voluntariat, que tindrà lloc abans del Fòrum del Tercer Sector Ambiental, a la Sala d'Actes del Museu de Ciències Naturals, al Passeig Picasso,s/n a Barcelona.  

Aquest acte és organitzat per la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya(XVAC) i estarà presidit per la Júlia García,Presidenta de la XVAC i un representant de l'Àrea Territori i Paisatge de l'Obra Social Caixa Catalunya, entitat finançadora.

Amb la “Guia de Gestió del Voluntariat”, la XVAC pretén dotar a les entitats del tercer sector mediambiental d'una eina de reflexió i de pràctica, per tal de potenciar la gestió dels voluntaris dins les organitzacions. A la guia es presenta el cicle del voluntariat com a metodologia útil per la gestió d'aquesta important part dels recursos humans. No es pretén marcar una única metodologia de gestió de la figura del voluntari ambiental, sinó obrir la reflexió al voltant d'aquesta temàtica.

Més informació:
Ana Núñez. info@xvac.cat
Tel. 93 219 50 80


Més, sobre...: ong , internet , voluntariat , guia , gestió
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss