totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Es presenta llibre de conclusions del 2n congrés del Tercer Sector Social de Catalunya


 Aquest 9 de juliol la Taula de Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya es complau de convidar-vos a l'acte públic, Tercer Sector, compromís per la inclusió i la cohesió socials en el qual es presentará el llibre de conclusions del 2n congrés,  l'anuari 2009, i la Nova Junta Directiva.

El 2n Congés del Tercer Sector Social va finalitzar al març amb la lectura del manifest de la Taula d'entitats del Tercer Sector i amb un formidable èxit de participació i asssitència: més de 1300 congressistes i prop de 200 ponències i experiències.

La Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya s'ha reunit en el 2n Congrés del Tercer Sector Social de Catalunya sota el lema "Un sector al servei de les persones" amb l’objectiu de propiciar una reflexió col·lectiva sobre els valors, els reptes i les oportunitats del tercer sector social català.

Aquest 2n Congrés ha estat un pas més per donar visibilitat al sector i per proporcionar-li un espai d’intercanvi, de coneixement, de projecció, de reflexió i de sensibilització. En temps de crisi, en vol reclamar més i millors polítiques socials públiques, i transmetre a la societat els objectius i les aspiracions del tercer sector en favor d’una Catalunya més inclusiva, participativa i cohesionada.

El Tercer Sector Social de Catalunya creix, i així ho demostren les dades: agrupa prop de 7.500 entitats, 250.000 voluntaris, 100.000 persones contractades que ofereixen assistència a més d'un milió de persones i representa el 2,8 % PIB català, és per aquest, i altres motius, que el tercer sector ha esdevingut un element clau per a la nostra societat i cada vegada més dels poders públics en el compromís d’atenció a les persones. A més, en l’actualitat, s’enfronta als nous reptes generats per la crisi econòmica i pel procés de desplegament de les noves lleis socials del nostre país.

Ja saps l'acte es el 9 de Juliol, del 2009 a les 18 hrs. a l'auditori de la ONCE a la Gran Vía 400, Barcelona.
Confirma en taula@tercersector.cat

Més, sobre...: tercer sector , ong , internet , catalunya , congrés
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss