totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Beneficiario Iwith.org premiado en Terrassa


Forma part del projecte pel Foment del Voluntariat proposat pels joves del Centre d’Esplai Infantil de Can Palet. El projecte és una iniciativa per fomentar el voluntariat entre els joves i crear una xarxa amb altres entitats de la ciutat per incentivar-los a que participin en projectes socials del seu barri per evitar l’exclusió social.


El projecte pel Foment del Voluntariat pels joves del Centre d’Espargiment Infantil de Can Palet, beneficiari de iwith.org, ha estat el guanyador de la tretzena edició dels Premis Joves de Terrassa, dotat amb 6000 euros i que cada any atorga el Rotary Club de Terrassa. El projecte de Foment del Voluntariat, busca crear una xarxa de voluntariat amb entitats de la ciutat per incentivar-les a que participin de forma desinteressada en projectes social als seus barris i evitar l’exclusió social.

Cristina González, coordinadora del projecte va senyalar que “la idea principal del nostre projecte és crear una xarxa amb altres entitats del barri i de la ciutat per incentivar als nostres joves a que participin d’aquests projectes socials que s’estàn fent al barri.”

Els altres tres finalistes al premi també eren iniciatives interesants: un que va ser proposat per la Parròquia del Carme que preveu realitzar un pou d’aigua potable a Kènia i abastir del vital líquid a una població dedicada a la ramaderia i l’agricultura.
El segon projecte és In Shalà, del Centre d’Espargiment de Can Aurell i es tracta de construir un campament a l’Atlas marroquí per després traslladar aquesta experiència a Terrassa i fomentar la solidaritat entre els pobles. El tercer projecte, de la delegació de joventut de la Sagrada Familía, convoca una concentració de 10.000 joves cristians pel 2010 a Terrassa, per participar a l’Aplec de l’Esperit.

Tant el president del Rotary a Terrassa com el regidor de Joventut han coincidit en destacar els valors dels joves terrassencs. Així, segons Sebastià Codina, president del Rotary Club de Terrassa va instituir aquest premi adonant-se que a la ciutat hi ha un gran nombre de joves que en contrast amb el que la societat acostuma a proposar,dedica les seves il.lusions, els seus esforços i moltes hores de treball a contribuir per fer una societat més justa, més lliure i equitativa. Aquesta és la tretzena edició d’uns premis que busquen reconèixer les iniciatives més humanistes i solidàries de Terrassa i les vol atorgar d’una dotació econòmica per ajudar a realitzar el projecte. El Rotary Club Terrassa és una organització internacional integrada per professionals de tots els sectors que ofereixen serveis humanitaris i promou actuacions ètiques en tots els camps i busca donar serveis a les comunitats.

Descárgate aquí el PDF del Proyecto

Més, sobre...: ong , internet , iwith.org , premio , terrassa , can palet
Traducció feta per Bea Laszlo
el 17/07/2009
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss