totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

La UDG organitza prestigiós Postgrau sobre resolució de Conflictes


I el Cap de Recursos de Iwith.org, Ramón Bartomeus, estarà novament entre el professorat. Així també iwith.org estarà present en el Curs d'Estiu Aprèn a Resoldre Conflictes en la mateixa Universitat de Girona. El curs tindrà lloc per les tardes de 16.30 a 20.30 i està dirigit a qualsevol persona que vulgui aprendre estrategies bàsiques i habilitats per a gestionar i resoldre conflictes.


El curs d'estiu tindrà lloc del 13 al 17 de juliol en la Universitat de Girona. El curs va de 16.30 a 20.30 hores i està dirigit a qualsevol persones que vulgui conèixer habilitats i estratègies bàsiques per a resoldre conflictes.

El curs pretén oferir un seguit de fórmules, procediments, tècniques i eines per a aprendre a saber gestionar els conflictes abans que apareguin, des de la seva creació fins a l'el seu tractament resolutiu de forma eficaç, efectiva, equitativa i satisfactòria. I a més, aportar les bases per a la intervenció en la gestió d'un conflicte per mitjà de l'aprenentatge de les fórmules i tècniques de la resolució de conflictes (comunicació, negociació, mediació i facilitació).

Per altra banda, el 16 d'octubre de 2009, s'iniciarà la 5a edició del Postgrau en Resolució de Conflictes Públics (SEMIPRESENCIAL). Más de 50 exalumnes d'aquest curs estan avui aplicant professionalment la mediació, la facilitación i la resolució de conflictes en els seus respectius treballs o han pogut accedir a organitzacions (empreses, associacions i ONG) i institucions públiques (Generalitat de Catalunya, Ajuntaments, Diputacions) amb programes d'aquest tipus. El postgrau inclou la realització de Pràctiques en institucions i projectes aplicats.

En ambdós cursos iwith.org participa amb els seus coneixements sobre les TIC aplicades a la resolució de Conflictes, a través de la Càtedra del nostre Cap de Recursos, Ramón Bartomeus.
Més, sobre...: ong , internet , udg , resolució , conflicte , curs , estiu , posgrau
Traducció feta per Erika Olavarria wittwer
el 15/07/2009
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss