totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Si us plau difondre: nou concurs de postals de nadalenques en favor d'ONGEt sembla que envies postals de manera automàtica i sense sentit? A Iwith.org volem capgirar l'enviament de les teves postals.

Iwith.org és una entitat sense ànim de lucre i la seva missió és potenciar les tecnologies de l'informació i la comunicació (TIC) com a eina de solidaritat i millora de la societat. Iwith.org ajuda a organitzacions sense ànim de lucre de quatre continents perque puguin comunicar i treballar millor a través de les seves web amb les millors solucions tecnològiques.

Per cinqué any consecutiu, Iwith.org convoca el Concurs de Postals Digitals Iwith.org, obert a totes aquelles persones i organitzacions que vulguin col.laborar amb aquesta causa solidària i que cumpleixin amb les bases del certamen. La idea és que particulars i organitzacions enviïn els seus dissenys i que puguin incloure el seu lema solidari o un de recolzament a una entitat, associació, fundació o una causa solidària.

Després aquestes targes seran transformades en boniques postals virtuals que tothom qui ho dessitgi podrà enviar a través del sistema d'Iwith.org. D'aquesta manera, el missatge es difondrà mitjançant els clicks de milers de persones recolzant el treball d'aquestes organitzacions.

En anteriors edicions els internautes van enviar més de 7000 postals des del portal Iwith.org i que van servir més de 100.000 pàgines. Imagina quina difusió podria tenir el teu missatge i el teu disseny si els envies a aquest concurs!

Les bases del concurs estan disponibles a la web d'Iwith.org. I per inspirar-te, pots fer una ullada a les que han començat a arribar.


Traducció feta per vanessa moncayo
el 27/07/2009
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss