totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

FAVOR DIFONDRE: Iwith.org presenta experiències en el Global Forum UN-GAIDLa ONG catalana ha estat convidada a Monterrey (Mèxic) al Global Forum 2009: ICT & Innovation for Education per a presentar aquest mes de setembre la conferència Involving young people in Innovative Educational ICT Initiatives.

Al març de 2008 en Jordi Duran president i CTO d'Iwith.org va ser convidat a New York a portar la seva experiència a la reunió de l'UNGAID Global Alliance for ICT and Development sota el lema”Nacions Unides Reunió sobre la Web 2.0 – Nous mitjans, emprenedors i noves Oportunitats TIC en mercats emergents"

En aquesta ocasió l'ong torna a una sessió del UNGAID a Monterrey, Mèxic a parlar de innovació en la educació, es tracta del Global Forum 2009: ICT & Innovation for Education on Ramon Bartomeus, Cap de recursos d'Iwith.org presentarà la experiència al Involving young people in Innovative Educational ICT Initiatives, un taller moderat perICVolunteers, un dels seus partners estratègics.

També Iwith.org sera present al lliurament de premis del WSA, World Summit Award,  la iniciativa global nascuda en el si del World Summit on the Information Society (WSIS) en el marc de Nacions Unides com a contribució del Govern Austríac, per promoure la innovació en el camp de les TIC i els e-cotinguts per la millora del desenvolupament. Iwith.org es membre de WSA des de 2004.
Més informació:
Erika Olavarría
Responsable de Comunicación
www.iwith.org

C/ Cucurulla, 9, 2n, 2a
08002 Barcelona, España

+ 34 93 380 49 75 Ext: 103 Fax: +34 93 304 23 53
Iwith.org, Improving the World using Information Technology to Help Organizations

Més, sobre...: web 2.0 , internet , ong , iwith.org
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss