totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

III Edició Campanya Fotos Estiu Iwith.org: Aquest Estiu Retrata la Bretxa DigitalFes-hi patent amb les teves instantànies la coneguda “bretxa digital” i participa al certamen Iwith.org estiu 2009.
Una bona manera de contar amb un públic massiu per les teves fotos i donar un sentit a les teves vacances.

Segur que en les teves pròximes vacances duràs una càmera de fotos. Iwith.org, ONG internacional amb seu a Barcelona i Suïssa, et proposa que amb ella captis instantànies però amb sentit: que amb les teves fotos reflecteixis la bretxa digital i participis de la 3ª edició del certamen de fotografies d'estiu iwith.org. La bretxa o divisòria digital es defineix com la separació que existeix entre les persones (comunitats, estats, països) que utilitzen les Tecnologies d'Informació i Comunicació (TIC) com una part rutinària de la seva vida diària i aquelles que no tenen accés a les mateixes i que encara que les tinguin, no saben bé com utilitzar-les i per tant, treure-li partit.

La idea de iwith.org és que durant aquestes vacances quan vegis que aquesta distància es reflecteix en la realitat, facis una foto i la comparteixis amb Iwith.org i els internautes que visitin el seu lloc.

Iwith.org és una entitat sense ànim de lucre que s'ha posat com missió potenciar les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) com eina de solidaritat i millora de la societat. Iwith.org, ajuda a organitzacions sense ànim de lucre de 4 continents perquè puguin comunicar i treballar millor a través de les seves web amb les solucions tecnològiques adequades a les seves necessitats.

En Iwith.org creiem que la tecnologia i que internet són vehicles de desenvolupament, i per tant, qui queda fora de les TIC, perd també una oportunitat per a arribar a, per si mateix, un estat de benestar major.

Bases del certamen


Envia la teva foto!


Fotos del 2008 perquè t'inspiris
Més informació
Erika Olavarría
erika@iwith.org

Més, sobre...: ong , internet , certamen , fotos , verano
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss