totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Biznelp, o el troc professional on line


En iwith.org volem presentar-te aquest portal que facilita l'intercanvi de serveis professionals. Es tracta de Biznelp, amb qui hem signat un conveni que ens permet contar amb serveis professionals de persones al voltant del món gràcies a un interessant troc.

Publicar sol·licituds de qualsevol tipus d'ajuda professional en la comunitat d'internet en diferents sectors i països. Aquest és el principal objectiu amb el qual va néixer BIZNELP que a dia d'avui ha creat una xarxa de professionals que mútuament s'ajuden a resoldre necessitats que tenen en els seus respectius negocis o projectes. El sistema funciona a través d'una espècie de crèdits o punts cridats “Biznees”, que poden ser usats per a demanar o "pagar" ajuda, o per a cobrar l'ajuda que has prestat a altres "Biznautes”.Amb aquest conveni, Biznelp i iwith.org passen a ser “cooperadors”. Iwith.org ha rebut com part d'aquest acord, cinquanta mil (50.000) Biznees que pot usar lliurement durant aquest any per a complir la seva missió o bé per a aportar als projectes dels nostres beneficiaris, col·laboradors, voluntaris i organitzacions a les quals donem suport. Ja veus lo senzill i fàcil que és contar amb ajuda i ser útil als altres. Et convidem a que també et facis usuari de Biznelp. Si vols saber com funciona aqui tens el manual amb cadascun dels passos a seguir per a fer bon ús d'aquesta plataforma. 

Traducció feta per Bea Laszlo
el 15/09/2009
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss