totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Premi a les idees de Joves Llatinoamericans i Africans


La convocatòria és de la Fundación CTIC, a través de la Iniciativa www.1arroba1euro.org i pren la forma d’un “Concurs d’Idees d’Innovació per el Desenvolupament Humà a través de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació". Les idees seleccionades seran portades a terme amb assessoria de la Formació.
 


Ja està en marxa la III convocatòria de la Iniciativa  www.1arroba1euro.org. La convocatòria d’aquest any és un “Concurs d’Idees d’Innovació per el Desenvolupament Humà a través de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació". Si la teva idea es seleccionada, el “premi” significa anar amb l’equip d’investigadors i tècnics de la Fundació CTIC per desenvolupar-la i dur-la a terme.


La convocatòria està dirigida a estudiants d’últim any, de postgrau o acabats de graduar d’Amèrica Llatina i Àfrica que seran becats per investigar i desenvolupar el projecte en el marc de  cReaTic-Laboratori de Creativitadt i Investigació Tecnològica, amb investigadors de la Fundació CTIC per un període màxim de 12 mesos, i posar-los posteriorment en marxa als seus països d’origen.

El termini de presentació d’idees finalitza el 30 de setembre de 2009.

Informació i inscripció:
https://www.1arroba1euro.org

* Formulari de participació
* Textos complets de la convocatória


Traducció feta per Carmen Aguilera Lopez
el 00/00/0000
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss