totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

El portal 'gencat' del Govern, finalista dels premis europeus 'eGovernment Awards'


El portal 'gencat' de la Generalitat, que ofereix informació sobre les activitats del Govern català, i la plataforma 'e-Catalunya', de serveis electrònics als ciutadans, han resultat finalistes de la quarta edició dels premis 'European eGovernment Awards', segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

Els projectes, que ofereixen informació al ciutadà i ajuden a l'intercanvi de coneixements en àrees com la salut i la cooperació internacional, han estat distingits com "bones pràctiques" per la seva excel·lència a facilitar als ciutadans l'accés als serveis públics.

El portal de la Generalitat, que ja ha estat finalista a l'anterior edició dels premis, opta al guardó en dues categories: eines de capacitació per a la ciutadania i eficiència i efectivitat administrativa.

Els 52 finalistes, repartits en quatre categories, han estat seleccionats com els millors projectes d'aplicació de les TIC a l'àmbit governamental europeu, que inclouen iniciatives dels governs locals, estatals i autonòmics.

 

Més, sobre...: ong , internet , e govern , catalunya , premis , generalitat
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss