totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Iwith.org visita les organitzacions de Nuevo León a Mèxic


 Monterrey es converteix en la capital mexicana de la solidaritat durant la primera setmana de setembre quan ExpoAyuda salta als mitjans de comunicació amb una crida general al voluntariat de la ciutat.

ExpoAyuda reuneix anualment més de 200 organitzacions de la societat civil regiomontana, dedicades a l’educació, la salut, l’assistència, les emergències, etc, i ha rebut més de 100.000 visitants a les 5 edicions realitzades.

Iwith.org va ser present en aquest esdeveniment, on va parlar amb moltes organitzacions. Però, en especial, amb aquelles representants del Consejo de Desarrollo Social i de la Dirección de Vinculación con la Sociedad Civil, amb l’objectiu d’establir aliances que facilitin la incorporació a la Societat de la Informació de les associacions de l’estat de Nuevo León.El sector de la solidaritat a Monterrey té una presència important a la vida de la ciutat, com es pot constatar al directori d’organitzacions assistents a ExpoAyuda 2009, i en aquests moments està iniciant un procés de professionalització, que derivarà en una millor qualitat en la gestió dels serveis i en una major protecció social. El procés es basa en dos punts fonamentals: la formació dels quadres de les organitzacions i la incorporació d’Internet com a eina de comunicació i sensibilització.
En aquests dies també hem iniciat un projecte centrat al tema d’Internet i el VIH amb el Dr. Jesús Eduardo Elizondo Ochoa i l’associació Vita Novus de Monterrey. El camí que hem iniciat ens hauria de portar a la construcció d’un centre de recursos sobre VIH basat en les experiències mèdiques del món hispanoparlant amb l’aspiració de reunir el coneixement que en aquest moment es troba dispers en els arxius dels metges i clíniques de diferents especialitats.
 

Més, sobre...: VIH , iwih.org , mexico
Traducció feta per Judith Belmonte
el 15/09/2009
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss