totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Ja pots veure les fotos del certamen Fotos Estiu iwith.org 2009


Com estava previst a les bases, aquest 20 de setembre va vèncer el termini per rebre fotos al certamen iwith.org 2009. Des de diferents punts del món i amb òptiques molt variades, desenes de persones ens van fer arribar el seu particular retrat de la bretxa digital i aquestes són les fotos que el jurat ha seleccionat. Gràcies a tots per haver recolzat d'aquesta manera la iniciativa.


La realitat de les noves tecnologies a Senegal, Mali, Colòmbia, Ruanda, Marroc, Tuníssia, Brasil, Espanya, Egipte, Burkina Faso, ha estat retratada pels internautes que van respondre la crida d'iwith.org de retratar la bretxa digital durant les seves vacances d 'estiu.

Fotografies de camps d'antenes parabòliques, enginyoses maneres de transmetre ràdio, o maneres poc habituals de fer servir un CD són part de les situacions que han quedat reflectides en les instantànies.

Et recordem que aquests treballs queden sota llicència de Creative Commons que protegeix els continguts publicats a Internet.

Et convidem a passejar-te per la Galeria de Fotos Seleccionades i a deixar el teu comentari, si alguna et crida l'atenció. Gràcies a tots els qui van entendre l'objetiu d'aquesta campanya de sensibilització i van respondre enviant els seus treballs.

Veure Fotos 2009


Traducció feta per Silvia Cidoncha
el 28/09/2009
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss