totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Trobada Solidària en Sant Boi aquest cap de setmana


Us convidem a participar a la Trobada de la Solidaritat de Sant Boi de Llobregat, el Barrejant'09, que es realitzarà del 2 al 4 d'octubre i que compta amb un ampli programa d'activitats de reflexió i lúdiques al voltant de la pau.

"Per la pau", aquest és el lema del Barrejant 2009, la trobada solidària de Sant Boi, que del 2 al 4 d'octubre d'enguany reflexiona sobre què significa la pau a la societat i sobre quin són els camins per arribar a viure en un món millor i més just. La imatge d'una mà oberta que representa un arbre brotant aplega l'esperit d'aquesta iniciativa. Destaquem "La teta asustada", i les actuacions de "Qui hi ha?" i "l'Orquestra Àrab de Barcelona".

El programa inclou tres dies d'activitats, del 2 al 4 d'octubre: tallers, actuacions musicals, espectacles per a tota la família, dinar popular, etc. La major part es desenvoluparan en el barri de Marianao, el Casal de l'Olivera i la plaça Teresa Valls i Diví. Cal destacar la projecció de la premiada pel.lícula catalano-quítxua "La teta asustada", amb l'assistència de la seva directora Claudia Llosa, les actuacions musicals dels grups "Qui hi ha?" i de "l'Orquestra Àrab de Barcelona", i el teatre "Toda una vida" amb Angelines Rodríguez i Lígia Torres. La imatge del cartell d'enguany, una mà oberta que representa un arbre brotant, aplega l'esperit participatiu d'aquesta iniciativa.

El Barrejant començarà amb una sessió per reflexionar sobre la guerra i la pau. L'acte comptarà amb Vicent Martínez, professor de la Universitat Jaume I de Castelló i director de la càtedra de la UNESCO de Filosofia per la Pau, i amb Raül Romeva, eurodiputat i investigador sobre conflictes armat. També es podran veure dues exposicions que denuncien alguns dels conflictes que es viuen al món: Altres veus (sobre la creativitat infantil i el conflicte bèl·lic) i Puertas (sobre les causes de la pobresa).
 

Més, sobre...: sant boi , solidaritat , trobada , pau
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss