totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Notícies Positives estrena nova etapa


El 19 d'octubre, Noticias Positivas estrena nova web, remodelada per dintre i per fora, i engega la seva campanya “Volem omplir el món de notícies positives”. L'objectiu és establir aliances amb tots els que treballem per a fer d'aquest planeta un lloc millor per a viure, i iWith.org no podia faltar a la cita.


Una notícia positiva és molt més que una bona notícia. És una notícia que ens aporta solucions per a superar els problemes actuals i caminar cap a un món més just, equilibrat i sostenible. Les notícies positives ens permeten conèixer el món i ens impulsen a canviar-lo. Informació per a l'impacte social.

Des de iWith.org volem col·laborar amb aquest projecte, i volem donar-lo a conèixer al sector no lucratiu.

No és la primera vegada que la nostra fundació dóna suport la comunicació amb sentit, i potser l'exemple mes conegut pels nostres lectors sigui Corresponsal de Paz, aquest mitjà de comunicació que va néixer a Mèxic amb el nostre suport, i que avui s'està convertint en el referent global del periodisme de pau en llengua castellana.

Noticias Positivas vol oferir el seu espai als que vulguin promocionar no només les seves iniciatives, sinó també els seus productes o serveis, sempre que tinguin un impacte positiu per a la societat.

Notícies Positives es convertirà en un bon aliat per als que dediquem els nostres coneixements i energies al canvi social.

Esperem que la nostra aliança amb aquest mitjà segueixi el bon camí que ja vam establir amb altres mitjans entre els quals volem destacar Corresponsal de Paz,  Xarxanet Internacional, Alternative Channel, Idealistas o la ACPG - Associació catalana de la premsa gratuïta
Més, sobre...: notícies , iwith.org
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss