totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Global Eco Forum- Sostenint junts el mónAnit vam participar de la cloenda del Global Eco-Forum amb la música de Burruezo and Bohemia Camerata, a Barcelona.

Sota l’eslògan La Transició cap a la Sostenibilitat, el Fòrum ha unit els millors noms de la protecció mediambiental europea com ara Cristina Narbona, embaixadora espanyola de l’OCDE, Dominique Voynet, un dels creadors de la Green Party a França i Dimitri Zenghelis de l’Office of Climatic Change al Regne Unit.

El video de les entrevistes i les discussions dels panelistes juntament amb les sessions paral·leles i l’entretinguda Green Pecha Kucha Night són disponibles a la nostra pàgina web: www.iwith.org/ecoforum.

iWith.org s’ha sumat un any més a la iniciativa de l’Eco-union, els organitzadors del fòrum, i ha contribuït amb la comunicació a través d’Internet, la retransmissió en directe i el Twitter.

Invertim en un progrés equilibrat, en un futur diferent, en nous valors i hàbits més ecologistes; per a una economia sostenible d’una societat sostenible.


Traducció feta per Jessica Valverde Acebes
el 06/11/2009
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss