totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Més acció i menys discursos


¿Què hauríem de fer? ¿Què es pot esperar de la Conferència de Copenhage? ¿A quin món despertarem d’aquí uns 20 anys? – són algunes de les preguntes que es plantegen al Global Eco Forum. Des d’iWith.org hem seleccionat algunes respostes pels nostres lectors i pels qui no van poder seguir l’esdeveniment en directe.


Des de l’illa de Tuvalu fins al Pol Nord, les aberracions climàtiques no deixen de sorprendre. Els vaixells trencadors del gel es troben amarrats mentre el desglaç ha permès als bucs comercials provar una ruta al llarg de la costa de Rússia per primer cop. Els gasos d’efecte hivernacle continuen acumulant-se a l’atmosfera imparablement.

¿Què hauríem de fer? ¿Què es pot esperar de la Conferència de Copenhage? ¿A quin món despertarem d’aquí uns 20 anys? – són algunes de les preguntes que es plantegen al Global Eco Forum. Des d'Iwith.org hem seleccionat algunes respostes pels nostres lectors i pels qui no van poder seguir l’esdeveniment en directe.

Quan una molècula de CO2 passa pels Pirineus ningú li demana el passaport - ens va dir Jorge Wagensberg de Fundació La Caixa, mentre Dominique Voynet, del partit dels Verds de França, afegia:
Més acció i menys discursos, ens manca.

Podeu veure les seves mirades, així com la dels altres participants reconeguts, al Youtube. 

Traducció feta per Silvia Cidoncha
el 04/11/2009
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss