totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Obert el VI Concurs de disseny de Postals Nadalenques d'Iwith.org


Atenció organitzacions i persones amb creativitat: internet els ofereix una nova oportunitat creativa, solidària i nadalenca. La creació i enviament de postals de nadal per recolzar causes solidàries. Dóna-hi un sentit i fes més fàcil la teva salutació de nadal i cap d'any. Participa amb la Campanya de Postals Nadalenques d'Iwith.org.


¿Et sembla que envies postals de manera automàtica i sense sentit? A iwith.org volem donar-hi la volta a l'enviament de les teves postals.

Iwith.org és una entitat sense ànim lucratiu, la missió de la qual és potenciar les  tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) com a ferramenta de solidaritat i millora de la societat. Iwith.org, ajuda organitzacions sense ànim lucratiu de quatre continents perquè puguin comunicar i treballar millor a través de les seves web amb les millors solucions tecnològiques.

Per sisè any consecutiu, Iwith.org convoca el Concurs de Postals Digitals Iwith.org, obert a totes aquelles persones i organitzacions que vulguin col·laborar amb aquesta causa solidària i que complisquen amb les bases del certamen. La idea és que particulars i organitzacions envíin els seus dissenys, i puguin incloure-hi el seu lema solidari o un de suport al treball d'una entitat, associació, fundació o a una causa solidària. Després a través del sistema d'enviament de postals d'iwith.org, aquest missatge es difondrà mitjançant els clicks de milers de persones que optin per dessitjar bones festes de manera virtual i solidària.

A les passades edicions, els internautes enviaren més de 7.000 postals des del portal Iwith.org i s'usaren més de 100.000 pàgines. ¡Imagina la difusió que podria tenir el teu missatge i el teu disseny, si els envies a aquest concurs!

 


 
Què premia el concurs de postals d'Iwith.org ?  El disseny de postals solidàries i la postal més enviada pels internautes
Què premia el concurs de postals d'Iwith.org ? Que missatges solidaris o d'organitzacions del tercer sector es difonguin aquest nadal a través d'internet gràcies a las postals enviades pels internautes
Qui pot enviar dissenys? Gent de tot el món, sempre que siguin respetuosos, i pertanyen o no a una ONL
Qui pot enviar les postals allotjades a la web d'iwith.org? Qualsevol persona, a qualsevol part del món que vulgui saludar de manera solidària
Fins quan puc enviar el meu disseny? Fins el 15 de desembre del 2009
Des de quan puc començar a enviar las postals dissenyades pels concursants per saludar els meus éssers estimats? Des del 10 de desembre del 2009Bases  del concurs

1. Participants

Podrà participar-hi qualsevol persona sense límit d'edad ni residància, amb un màxim de 3 dissenys originals i inèdits, no premiats en un altre concurs. Iwith.org no es fa responsable de la veracitat de les dades: els autors que presentin la seva postal a concurs es fan últims responsables de l'autenticitat i originalitat d'aquesta.

2. Tema

S'acceptaran i seleccionaran obres que tinguin com a el tema principal algun dels següents:
* Solidaritat
* Nadal
* L'acció de les ONG i entitats del Sector No Lucratiu(ONL)
* Els resultats de l'acció solidària
* Noves Tecnologies

No s'acceptaran obres el contingut de les quals actue contra els principis i valors humans, o que el jurat pugui considerar ofensives.

3. Estil i format lliures

Pot utilitzar-se qualsevol programa de retoc d'imatges (Photoshop, Paint), incloure fotografies o dibuixar la postal i después escanejar-la. S'acceptaran postals en jpg, així com Flash i gifs animats (no més de 70 Kb). Iwith.org es reserva el dret de retocar i adaptar les postals a una resolució de 350 per 350 píxels.

4. Enviament

Els dissenys es faran aplegar a Iwith.org mitjançant el formulari que es pot trobar a la web. La transmissió de dades es realitza per un servidor segur. Les obres presentades sense les dades de l'autor podran ser descartades pel jurat. Els dissenyadors que estiguin vinculats a Universitats, Escoles o Organitzacions No Lucratives, ho faran constar al formulari amb la finalitat d'atorgar la distinció corresponent a les respectives entitats.

5. Guanyador

Un jurat format per membres d'Iwith.org i persones externes a l'organització valorarà la creativitat, adequació i missatge de les obres presentades. Iwith.org es reserva el dret de considerar el concurs desert.

6. Drets

Les postals concursen sota llicència Creative Comons i podran ser usades amb finalitat no lucrativas tan pels internautes per felicitar els nadals com per Iwith.org a la seva comunicació habitual, i els autors accepten que Iwith.org inclogui un missatge solidari, així com una invitació a donar suport a les seves activitats. Si tens cap dubte sobre els teus drets d'autor pots informar-te sobre la llicència Creative Commons.

7. Premi

Els autors de l'obra que sigui seleccionada:

* veurà publicada la seva creació a la web d'Iwith.org com a reconeixement a la seva autoria i de la Universitat, Escola o ONG/ONG vinculada, si correspon
* seran nomenats socis d'Iwith.org per l'anyo 2010
* seran candidats als premis "Postal Iwith.org 2009" i "Postal digital més enviada 2009".

8. Premi "Postal Iwith.org 2009"

El jurat seleccionador escollirà entre totes les postals rebudes el millor disseny. El guanyador rebrà un premi que consta de:

* Rebre llibre: Antologia de relats Iwith.org 2009
* Publicació a la web d'Iwith.org d'un reportatge/entrevista sobre la seva col·laboració amb reconeixement de la Universitat, Escola o ONG/ONL a la qual dóna suport.

9. Premi "Postal digital més enviada"

Corresponderà a l'autor de la postal que hagui sigut enviada més cops fins el 11 de gener i es tracta de:

* Rebre llibre: Antologia de relats Iwith.org 2009
* Publicació a la web d'Iwith.org d'un reportatge/entrevista sobre la seva col·laboració amb reconeixement de la Universitat, Escola o ONG/ONL a la qual dóna suport.

11. La data límit d'entrega dels treballs és el 15 de desembre de 2009 . El jurat donarè el nom del guanyador el 28 de desembre del 2009.


Envia el teu diseny!

A tots els participants: sort i moltes gràcies per col·laborar!

 
19/11/2009
Margot Berg
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss