totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Antologia de relats iWith.org 2009


Amb motiu de la celebració del 23 d'abril, dia internacional del llibre des de iWith.org vam convocar el Certamen literari iWith.org 2009, i avui ho celebrem amb la publicació a Bubok de la Antología de relatos.
Els autors són amics i stakeholders d'iWith.org que volen compartir aquest llibre amb tots vosaltres

Foto de la portada del libro
Si et baixes la Antología de relatos, el que tindràs a les teves mans és l'Antologia del Tercer Certamen literari iWith.org o el que és el mateix, la suma dels relats preseleccionats en el nostre Certamen iWith.org 2009.

iWith.org és una organització sense ànim de lucre, que creu en les noves tecnologies com eina de desenvolupament. Una manera de demostrar-ho és convocant a persones que tinguin ganes d'escriure, de qualsevol part del món, i que vulguin donar a conèixer els seus relats.

A través d'aquest certamen, la tecnologia serveix de suport per a publicar i difondre l'obra de desenes de creadors i posar en contacte a les persones i les idees. Cada any, quan s'acosta la celebració del dia internacional del llibre del 23 d'abril, iWith.org, convoca el Certamen Literari. La idea de fons és reduir la bretxa digital demostrant que internet és una via de difusió de la cultura i accessible per a tots. Pel mateix, el guanyador del certamen és el llibre més descarregat.

En aquesta versió 2009, els llibres van ser publicats a Internet. Després d'això, Lebiscuno, el text de la colombiana Katheryn Johana García Pacheco de Bolívar, Cartagena, Colòmbia, va resultar el més descarregat i per tant guanyador del certamen. 

Katheryn
és una jove estudianta colombiana amb ganes de conjugar alguna vegada l'animació amb l'escriptura. Sens dubte guanyar aquest concurs és un estímul i una porta per a creure que és possible. Ella mateixa ens va dir: “Sempre vaig voler i vull participar en concursos d'aquesta índole, amb iWith.org se'm va presentar l'oportunitat i no vaig dubtar en prendre-la. Somnio moltes coses, però el que més espero és que els meus somnis es facin realitat, entre ells crear el meu propi estudi d'animació i al costat d'alguns amics que s'interessen pel mateix, realitzar les nostres pròpies sèries animades, és clar, aquestes sèries basades en els llibres que escric"A més el jurat va decidir donar un reconeixement especial al relat Yuna d'Inma Llavería Todó, de Tarragona, Espanya, una noia afectada de distrofia muscular, que va treballar dur per a presentar el seu relat, el qual va escriure íntegrament gràcies a la xarxa de telecentres Xarxa Òmnia.

El llibre pot descargar-se a Bubok en format PDF sense cap cost, o pot obtenir-se en paper assumint els costos d'impressió.

Més, sobre...: antilogia , relats , certamen , iwith.org
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss