totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Copenhagen, canvi climàtic


 De tant en tant hi ha esdeveniments que esdevenen planetaris com l'assassinat de Kennedy o l'arribada del home a la lluna. Aquests dies tots els vents del món porten aires de Copenhagen, i cal trobar informació fiable i de primera mà.


Des de l'ODG (l’Observatori del Deute en la Globalització) volen que puguis estar al dia sobre el que es diu, es negocia i es decideix al voltant del canvi climàtic. Per això t'ofereixen informació concisa i de qualitat sobre les principals temàtiques i les negociacions que tindran lloc a la cimera contra el canvi climàtic de Copenhaguen a través del seu blog. El blog ofereix la possibilitat de subscriure’s i rebre els textos diaris que s’hi publicaran.

Des del 27 de novembre ofereixen 10 texts concisos i de qualitat per entendre que es negocia a la Cimera.

Tres desplaçats de l'ODG la segueixen des del 27 de novembre, i ofereixen 10 textos que et donaran les claus bàsiques per donar context a la informació que es genera aquests dies.
Més, sobre...: Copenhagen , clima
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss