totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Una joguina, un somriure


Una joguina, un somriure és el nom de la campanya nadalenca amb la qual L'Associació Educativa Ítaca ens convida per a que aquest Nadal no ens oblidem dels nens de famílies sense recursos, doncs han estat ells els primers que han sofert i sofrixen per la crisi financera i econòmica.L'Associació Educativa Ítaca participa en el programa Ab·core d'iWith.org i ha desenvolupat una bona pàgina Web que destaca pel seu equip humà.

Des d'iWith.org ens hem sumat a la campanya per a donar suport aquesta iniciativa humana.

Recordeu que seran molts els nens que aquest any es quedin sense joguines.

Tu pots regalar-los un somriure per Nadal!


Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss