totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

IV Diada de Tècniques per a la custòdia del territori, el paisatge i el patrimoni cultural i naturalLa Diada de tècniques de la XCT es va celebrar unany més en un entorn fantàstic en una masia adaptada per a la formació, al Lluçanés. 


Van assistir unes 80 persones totes elles vinculades al moviment medi ambiental català i des d'iWith.org vam impartir el taller sobre "El campus dels membres de la XCT", on vam veure Internet com a facilitador de les relacions entre els membres de la XCT, i vam explorar les posibilitats de participació en l'Àrea xct, el Consell de Membres, el Laboratori xct, els Grups de treball, les Comissions i projectes.

També vam tenir uns moments per parlar de les xarxes socials i altres oportunitats que ens ofereix Internet, i per dinar en un dia ben organitzat.

Més, sobre...: campus , formació , iwith
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss