totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Conveni amb l'Escola de Protocol i Relacions Institucionals.


 Fa uns dies veiem com els estudiants de l'ESPRI s'ocupaven del protocol i les relacions institucionals en el Concurs Maria Canals de Barcelona, una de les organitzacions de la família iWith.org. Ara tindrem la oportunitat de treballar amb ells per començar un nou projecte.

Aquest nou projecte ajunta les potencialitats de tres accions que ja estan en marxa. D'una banda la gestió del portal Xarxanet Internacional, de l'altre la gestió de continguts del tercer sector en els mitjans de comunicació vinculats a la Associació Catalana de la Premsa Gratuïta, i tot mirant a l'horitzó de l'any 2011 en que se celebrarà a Catalunya el segon Congrés Europeu del Voluntariat.

Aquests nous col·laboradors d'iWith.org treballaran tant amb l'equip de Xarxanet.org, com amb els responsables d'iWith.org a Nyon i a Barcelona, i s'ocuparan de preparar i portar a cap l'estratègia de relació amb les organitzacions liders de l'Associacionisme i el Voluntariat als diferents paisos d'Europa, i també amb les entitats clau dels sectors cultural, comunitari, social i internacional a Catalunya.

El resultat d'aquest conjunt d'actuacions faran que les associacions participants obtinguin una bona projecció als mitjans de comunicació, i es posicionin en l'esfera de les relacions internacionals de cara al proper Any y Congrés Europeu del Voluntariat.

Més, sobre...: Protocol , iwith.org , xarxanet
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss