totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Internet per a organitzacions dels Balcans


Dijous 15 d’abril el programa Mediterrani de WWF va convocar a diverses organitzacions com ara la Creu Roja, Greenpeace, XCT i Iwith.org per tal d’enfortir el treball en xarxa de les seves operacions als Balcans.

Iwith.org va fer la presentació sobre Internet i les tecnologies de la informació, i la comunicació mitjançant un taller fet a mida per als membres de WWF als Balcans, més concretament de Sèrbia i Montenegro. Per a sorpresa dels assistents varem poder fer la presentació en idioma serbi!

Vàrem parlar d’Internet i de la seva importància per a les ONGs, de les xarxes socials, de les possibilitats que n’ofereixen a les organitzacions, així com del possible paper d’Iwith.org en la creació de solucions i estratègies de comunicació a Internet.

La presentació del curs: Internet i xarxes socials per a les ONGs es pot trobar aquí i és un índicador clar de les possibilitats que n’ofereix la xarxa.

Per a Iwith.org ha arribat el moment d’obrir les portes a les organitzacions dels Balcans, una zona en plena eclosió de solidaritat i que està enfortint la seva posició en el panorama internacional.
 

                                             

Traducció feta per Ricard Martí
el 04/05/2010
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss