totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Resultats de la competició de Sant Jordi


El 23 d’abril celebrem el Dia Internacional del Llibre. Per aquest motiu, Iwith.org va organitzar un concurs literari anual. Aquest any la regla era copiar Twitter i escriure frases de cent quaranta caràcters.

Ens sentim orgullosos de presentar-los els guanyadors de la competició de micro relats 2010. El guanyador del primer premi va rebre una col•lecció de relats curts d’Iwith.org 2009 en paper i la resta de premis apareixen descrits al PDF.

El primer premi va ser per a la Núria. Ella va barrejar temps i eres i va fer de Twitter el nou centre de tafaneria. "Draps bruts. Li explicaren que la seva besàvia feia safareig fent bugada. Ella tafaneja sense roba estesa: té rentadora, assecadora i Twitter"

El segon premi va ser per a en Rubén Berenguel pel seu micro relat en anglès. Va escriure un micro relat envoltat en un ritme d’infart i curt voltatge.
Scared, went into the room. Closed the door. Noone, open window,shots in the hallway. Screams, then silence. Kicks at the door, a long jump out. Fall.

També, en anglès, vam votar per una història escrita a l’estil Twitter. Tomek va explicar que cent quaranta caràcters eren suficients per expressar tot el que vulguis. Vejam!
@socialmediasceptical Yes, I'm sure that 140 characters (or even less!) is more than enough to express everything I want and I need to expre.

A més, un altre guanyador català, Missatgerebut , s’ocupà de les tradicions de Sant Jordi (roses i llibres) per transportar-nos al món real de la nostra imaginació.
"En arribar Sant Jordi, es remouen les planes de mil contes d'amor, acció i aventures. Aneu amb compte, llegint la vida, us podríeu enamorar!"

I, finalment, l’últim premi va ser per a en Nacho en castellà, en un to més íntim.
Recuerdo que antes te gustaban mis artes. Besarte, desnudarte, amarte... Sin embargo ya sé que hace tiempo que prefieres irte.

Gràcies a tots per la vostra participació i espereu a l’estiu per al nostre concurs de fotografia.


27/04/2010
Margot Berg
Traducció feta per Yolanda Azuara Alonso
el 01/05/2010
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss