totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Teaming, una iniciativa solidària que aposta pel treball en equip


Hi ha idees que són més que fantàstiques, de vegades creiem que tot està creat, però quan es tracta de solidaritat l'ésser humà pot tornar-se àdhuc més creatiu. D'aquesta forma volem parlar-vos del Teaming, una iniciativa que neix amb la premissa que fent equip, podem assolir molt més.

El Teaming busca reunir micro donacions d'un grup de persones a favor d'una bona causa. Individualment l'aportació no tindria cap valor, però en grup pot significar un veritable canvi. Un exemple de fer Teaming és el d'una empresa on cada empleat que ho desitgi doni 1 euro del seu sou al mes, aquesta aportació és canalitzada per l'empresa, que al seu torn per a valorar l'esforç de tots, pogués afegir una aportació també. D'aquesta manera, cada mes es triarà entre tots la destinació de la donació conjunta.
Logo de teaming
El creador d'aquesta iniciativa és l'economista holandès Jil Van Eyle, qui ha rebut suport de diferents organitzacions per a poder donar-li forma a aquesta idea. Des de iWith.org estem orgullosos de participar amb el concepte i consultoria pel costat d'Internet no lucratiu i screencast. També estan col·laboren empreses com: Everis, Ravalnet , Mercadopago, i Intercom. No obstant això, la consultoria Huete&Samhoud és el principal col·laborador de Teaming en diversos àmbits

Actualment, existeixen més de 170.000 persones fent Teaming en més de 40 països de tot el món. Aquest moviment es manté unit per mitjà d'una comunitat virtual, que funciona com una xarxa social i permet la trobada de diferents grups que tenen el mateix objectiu: ajudar en equip a una bona causa. El Teaming no té cap tipus de límits, es pot realitzar entre amics, companys de treball, organitzacions, famílies, entre uns altres; l'important és que es pugui canalitzar una petita ajuda en equip i de manera contínua.

El Teaming permet grans moments a l'hora de fer equip en una empresa on tots donen el seu granet de sorra per igual. Fent Teaming podem veure com dues persones que no comparteixen en l'àmbit laboral, com podria ser la senyora de neteja i el director general, estan d'igual forma unint esforços per una causa en comú, i al final amb la seva petita però valuosa aportació, fan que dia a dia tinguem un món millor.


Més info:

https://www.teaming.info/teaming.html

https://teamingcommunity.net/

Més, sobre...: teaming , solidaritat , iwith.org , jil van eyle
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss