totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Certamen Fotografies d'Estiu iWith.org 2010


L'estiu ja aquesta aquí, i amb ell, també han arribat els nostres plans de viatjar, de buscar llocs que ens sorprenguin, ens relaxin o ens diverteixin. Per això hem volgut donar-te una missió que podràs complir si et consideres una persona observadora, sensible i tens una càmera de fotos. Comença el Certamen Fotografies d'Estiu iWith.org 2010, i tens fins al 20 de setembre de 2010 per a enviar-nos les teves fotografies.


La principal idea del certamen és retratar una imatge que ens parli de la anomanada divisòria digital. Que ens pugui explicar una mica més de com les comunitats de diferents parts del món conviuen o no amb les noves tecnologies, i així, a través d'imatges puguem apreciar i conèixer les diferències que poden existir a les diferents parts del planeta.
Hombre escribiendo a maquina
A iWith.org no sabem viure sense les noves tecnologies, som una ONG, que aposta per millorar el món a través d'elles, oferint el nostre coneixement i recursos tecnològics a les organitzacions perquè puguin comunicar i gestionar millor les seves idees i activitats en pro de la humanitat.

Per això volem que agafis la teva càmera i immortalitzis una imatge que t'hagi impressionat. Com exemple pots veure aquesta en la qual un home, en un poble de Colòmbia escriu a màquina els informes del sindicat de treballadors del que forma part. També podries deixar-te sorprendre a Japó per un grup de joves que estan a dins d'un metro rebent classes del col·legi pel mòbil.

La teva fotografia ha d'anar acompanyada d'unes línies que ens permetin conèixer un poc més la història que hi ha darrera d'aquesta imatge, el que t'inspira, el que et diu i el que tu, com a observador, ens vols explicarla.  La teva visió positiva o negativa del que has captat amb la teva càmera. Els treballs seleccionats seran exhibits en el nostre web, en format d'àlbum, perquè puguem reflexionar des de la tecnologia sobre aquells temes de desenvolupament que ens preocupen a tots.

Pots conèixer les bases del concurs  en aquesta pàgina, i si desitges saber mes sobre els teus drets d'autor pots informar-te sobre la llicència en Creative Commons.
Envia'ns la teva foto abans del 20 de setembre mitjançant el formulari de participació. Els treballs seleccionats i els noms dels seus autors seran publicats l'última setmana de setembre a www.iwith.org.

Gràcies per participar i millorar el món fent servir les noves tecnologies per ajudar les organitzacions!

 

Per a enviar les teves fotos pots utilitzar aquest formulari de participació.


Més, sobre...: concurs , fotografies , foto , estiu , tic , bretxa digital , iwih.org
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss