totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Nova energia per a iWith.org Suïssa


L'equip iWith.org està creixent! Des de juny de 2010, un nou membre s'ha unit als activistes sense finalitat lucrativa i apassionats de l'Internet de iWith.org

LIviana Mustafa s'enorgulleix de representar a Europa de l'Est, especialment a Romania, degut al fet que està començant a quedar clar el bon talent d'Europa de l'Est en l'àrea web.
Ella serà la coordinadora de les activitats de iWith.org a Nyon, Suïssa, d'aquesta forma serà un suport constant per a l'organització des de la consultoria i comunicació de manera energètica. Així que, tant sols hem de fer-li saber com ens pot ajudar!

Liviana s'ha format en Comunicació i Relacions Públiques i durant els darrers tres anys ha estat actuant en l'àmbit d'Internet i nous mitjans de comunicació. Ha desenvolupat recursos en línia i xarxa d'informació per als professionals romanesos a l'estranger i ha participat en el desenvolupament de diversos programes de cooperació recolzats per la Comissió Europea.

Ella és una entusiasta de la Web i creu que els projectes sense finalitats lucratives no estan aquí per a canviar el món, però si per a fer-lo millor. I creu que amb Internet pot donar suport a aquesta visió. No dubtis en posar-te en contacte amb liviana@iwith.org per a qualsevol tipus de pregunta, suggeriment, recomanació o simplement per a saludar-la!

Equip Iwith.org

Més, sobre...: team , persones , iwith org suïssa , equip
Traducció feta per Elizabeth Urbina
el 06/07/2010
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss