totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Tens energia voluntària?


 Tens energia voluntària? Si en tens, ara la podràs carregar!!  En motiu del Dia Internacional del Voluntariat Xarxanet.org organitza la Setmana de l'energia voluntària.

La Setmana de l’Energia Voluntària, que se celebra entre els dies 9 i 19 de desembre, vol donar difusió a l'esperit associatiu i als voluntaris i voluntàries que amb el seu petit granet de sorra contribueixen a fer un món millor.

Si ets voluntari i/o formes part d’una entitat i vols compartir informació i experiències, només cal que envieu un correu a: info@xarxanet.org. La vostra experiència es veurà reflectida en notícies i continguts diversos que estan elaborant.

L’objectiu de la iniciativa no és altre que fomentar el voluntariat entre la societat i donar a conèixer entitats i projectes que necessiten voluntaris. Per això, durant aquests dies s’aniran publicant diferents experiències de voluntariat i també informació sobre com fer-se voluntari i demandes de voluntariat de les entitats.

Què més pots fer?

12/12/2010
Clara Garcia
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss